Samen met een aantal oude vrienden en bekenden wilden wij uitgaan bij Partycentrum t’Prikkewater Packhuys. Wij komen allemaal uit Vlaardingen en gingen vroeger vaak uit bij dit partycentrum. Als tieners waren we regelmatig in het weekend hier te vinden. We bekeken dan van te voren de feestagenda en als er wat leuks op de planning stond, dan gingen we hier uit. De feestagenda stond altijd vol met feesten en er waren vaak leuke dingen voor ons. Daarnaast hebben ook veel vrienden en familieleden hier feestjes gegeven. Mijn oom vierde in dit partycentrum bijvoorbeeld zijn vijftigste verjaardag en een buurman had het feest van zijn bruiloft hier. Maar toen we wat ouder werden, gingen we minder uit en niet zo vaak meer naar dit partycentrum. Dit veranderde helemaal toen er een brand plaatsvond in het oude gebouw. Daardoor was het onmogelijk om hier uit te gaan en verhuisden ze naar een andere locatie. Het leek ons een leuk idee om de oude tijden te herleven en hier nog eens een keer uit te gaan. Veel van ons wonen nu niet meer in Vlaardingen, waardoor we elkaar niet zo vaak meer zien. Een aantal oude vrienden zie ik nog zo nu en dan en iedereen heeft weer met andere mensen contact. Een van mijn oude vrienden stelde het idee een paar maanden geleden voor tijdens een etentje bij mij thuis. Ik vond het meteen een leuke idee en iedereen liet het aan elkaar weten. We hadden al snel de oude vriendengroep bij elkaar in een Whatsapp-groep, zodat we gemakkelijk contact konden houden. Iedereen wilde graag mee en we spraken af, dat als we een leuk feestje zagen op de feestagenda, dat we dan zouden gaan.   

Online de feestagenda bekijken

Ik plaatste de feestagenda http://prikkewater.nl/nl/feestagenda in de Whatsapp-groep en zag al meteen een feestje dat ik geschikt vond. Helaas waren er een aantal die niet konden, waardoor het niet door kon gaan. Het idee was natuurlijk dat iedereen aanwezig was, dat is een van de lastige dingen met een grote groep. We waren met twaalf vrienden en dan heb je al snel iemand die niet kan. Bovendien hebben veel vrienden nu kinderen en dan moet er een oppas gevonden worden. Gelukkig zagen we in de feestagenda voor over een paar maanden een jaren 90 feest. Dit was een beetje de tijd dat wij uitgingen, waardoor er veel herkenbare muziek zou zijn. Dit leek iedereen een leuk idee en veel mensen waren al meteen enthousiast. We spraken af dat iedereen deze datum vrij zou houden voor onze reünie. Een aantal vrienden hadden er al meteen zin in en in de aanloop naar de reünie werden er veel klassiekers in de Whatsapp-groep geplaatst.

Een erg leuke reünie

Vorige week was de datum van onze reünie en het was erg gezellig. Een aantal oude vrienden had ik al jaren niet meer gezien. Het is grappig om te zien hoe mensen zijn veranderen over de jaren, maar nog met veel dingen hetzelfde zijn. De muziek was erg leuk en herkenbaar en er waren nog meer andere mensen die ik kende van vroeger. Iedereen vond het een geslaagde avond en we spraken af, dat we dit vaker zullen gaan doen. Partycentrum t’Prikkewater Packhuys heeft een leuke feestagenda, het is dus goed mogelijk dat we de volgende reünie hier ook gaan houden. t’Prikkewater Packhuys is een leuk partycentrum

  • Ze hebben een feestagenda vol met verschillende feesten en evenementen
  • Je kunt het partycentrum ook huren voor je eigen evenementen
  • Jong en oud kan hier terecht