Wilt u op vakantie? En wilt u Nederland blijven? Maar weet u niet waarheen? Neem dan eens een kijkje bij recreatiepark De Leistert. Dit recreatiepark is in authentieke Limburgse boerderijstijl. Wilt u blijven slapen? Dan heeft u de keuze uit verschillende accommodaties. Zo kunt u kiezen uit een glamping tent, een chalet of een safaritent. En deze accommodaties zijn beschikbaar voor verschillende groepsgroottes, zodat er altijd iets geschikt tussen zit voor bijvoorbeeld uw familie of collega’s.

Uw vakantie in Nederland

Is het tijd om te ontspannend en wilt u uw verblijf aanvullen met een dagje uit? Dan zit u goed bij de Leistert. Zowel bij goed als bij slecht weer is er van alles te doen. Is het slecht weer? Dan kunt u zich vermaken op één van de bowlingbanen of in het subtropisch zwembad. Is het goed weer? Dan kunt u het buitenzwembad of de speeltuin bezoeken. Het buitenzwembad is een zwemparadijs voor de kinderen. Ze kunnen deinen op de golven, zo snel mogelijk van de glijbaan en met de allerkleinsten in het kleuterbad. Benieuwd naar de beoordeling? Op Zoover geven bezoeker de Leistert gemiddeld een 8.6. En dat is niet mis. Wilt u zich ook laten verwennen tijdens een vakantie in Nederland? Neem dan snel een kijkje op de website, om een impressie te krijgen van het recreatiepark.

Reserveren bij de Leistert

Dus bent u op zoek naar een vakantiepark in Limburg? Wacht dan niet te lang met boeken, het zou jammer zijn als er geen accommodaties meer beschikbaar zijn. U kunt gemakkelijk online een reservering plaatsen, door de aankomst- en vertrekdatum in te vullen. Daarnaast kun u uw reservering aanvullen met verschillende dagjes uit op het recreatiepark. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel een kijkje op de website.