Een unieke kapsalon in Leiden waar uw zelfbeeld centraal staatAls u als student net naar Leiden bent verhuisd dan zoekt u ongetwijfeld nog naar een goede en betaalbare kapsalon in Leiden. U wilt wellicht uzelf eens verwennen met een permanentje, een nieuwe haarkleur of stevige knipbeurt. Wij nemen graag even de tijd voor u, hoe oud u dan ook mag zijn. Zodoende hebben we een grote klandizie aan Leidenaren die voor diverse wensen bij ons terecht kunnen. Voor vrouwen kunnen we namelijk naast de knip- en wasbeurt ook eens kijken naar uw huidige make-up lay-out. Passen de huidige kleuren bij uw huidskleur en haarkleur? En wat te denken van uw oogkleur? U wilt uw make-up erbij passen. En dat geldt ook zeker voor uw kapsel. De kappers in onze kapsalon in Leiden hebben de ervaring en zien dan ook in een oogopslag welk kapsel wel en niet bij u past. Dat heeft te maken met de bouw van uw gezicht maar ook uw outfit en voorkomen. Daar zijn we eerlijk in want het zal er enkel voor zorgen dat uw zelfvertrouwen groeit en u met een goed gevoel de kapsalon in Leiden verlaat. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan eens op houseofgraces.nl en maak, mits u overtuigd bent, een afspraak met House of Graces, de unieke kapsalon in Leiden. U zult op de site zien dat we u een keur aan behandelmethodes aanbieden die zeker niet alleen maar met het knippen van uw haar te maken hebben. Want voor een pedicure of een gezichtsmasker zult u keer op keer in onze kapsalon in Leiden slagen.

Kies voor deze betaalbare en erg gezellige kapsalon in Leiden

Kapsels modelleren is een kunst. Na een blik op onze site zult u dat beamen want de voorbeelden liegen er zeker niet om. De voorbeelden van onze modellen zijn realistische weergaven en dat wil zeggen dat u kunt wijzen en wij ons best doen om dat kapsel ook bij u te realiseren. Dat is één manier, in de realiteit zal het er natuurlijk anders aan toegaan. Wij luisteren eerst graag naar uw wensen en zullen u van passend advies voorzien. Dan krijgt u van ons een lekker kopje koffie of thee en zullen we de scharen slijpen, bij wijze van spreken. Ook voor mannen bieden we in de kapsalon in Leiden allerlei behandelingen aan waaronder het klassiek scheren of trimmen van uw baard en snor zodat u na de beurt geen vervelende irritaties aan uw huid overhoudt. Zoals we al eerder aangaven en zoals u op de site van deze kapsalon in Leiden zult zien bieden we naast al deze opties nog veel meer behandelingen aan waaronder:

  • Diverse gezichtsbehandelingen als u kiest voor onze schoonheidssalon,
  • Het laten zetten van zeer populaire eyelas extensions, uw wimpers zijn vervolgens een stuk langer,
  • En we bieden heerlijk ontspannende mani- en pedicures aan.

Voor een gehele lichaamsbehandeling maken we graag de tijd vrij

Kunt u niet langer wachten? Dan is er goed nieuws want u kunt deze kapsalon in Leiden op allerlei manieren bereiken. Natuurlijk kunt u fysiek langskomen om een afspraak te maken, dan weet u ook direct wat u van on kunt verwachten. Maar dat is misschien wat omslachtig in deze drukke moderne tijden. Belt u ons daarom even op als u een afspraak wilt inplannen. Ook via de mail staan wij tegenwoordig voor u klaar. We bieden complete arrangementen aan dus het is leuk om met een vriendin langs te gaan. Wilt u haar eens in het zonnetje zetten? Bestel dan een cadeaubon voor een bezoek aan deze kapsalon in Leiden! Een unieke kapsalon in Leiden waar uw zelfbeeld centraal staat.