Als je even wilt ontspannen en als tegelijkertijd verwend wilt worden, dan is het fijn om te weten dat je altijd terecht kunt in de lunchroom in Rotterdam. Het betreft een lunchroom, maar dat betekent niet dat je er moet lunchen. Als jij even gezellig een kopje koffie of thee wilt drinken in het gezelschap van andere mensen, dan is een lunchroom in Rotterdam natuurlijk zeer geschikt. Je kunt in een huiselijke sfeer genieten van de beste koffie. Je kunt eventueel een krantje lezen of een tijdschrift en natuurlijk is de salon perfect voor een goed gesprek. Het was ook in de salon van verschillende barretjes en lunchrooms, dat de groten der aarde hun ideeën formuleerden en vervolgens een blijvende invloed op de wereld uitoefenden. Geen gesprek kan alleen gevoerd worden en een comfortabel omgeving is natuurlijk essentieel wanneer je ongedwongen wilt kunnen converseren. Maar een lunchroom in Rotterdam is natuurlijk ook perfect als je even lekker wilt lunchen. Als je je wilt laten verwennen door verschillende lekkernijen, dan is het bijvoorbeeld leuk om een high tea te regelen. Als je meer wilt weten over de lunchroom in Rotterdam, dan kun je terecht op de site van lunchroomplein1953.nl. Een lunchroom in Rotterdam als deze is geschikt voor een gesprek op niveau in een lekkere luie leunstoel, maar het is ook zeker een prima plek om met een groep gezellig te lunchen. De lunchroom voelt als een huiskamer waar je met een nostalgisch gevoel naar terugverlangt. Het is dan ook een ideale omgeving om je verjaardag te vieren met een stel vrienden of familie. Je kunt dan kiezen voor een uitgebreide lunch, maar je kunt ook lekker een kopje koffie met gebak nuttigen. In de zomer kun je bij deze lunchroom in Rotterdam terecht voor het lekkerste schepijs. In deze zin is deze lunchroom in Rotterdam echt een plek waar je contant naar terug kunt keren. Een soort spil in je leven. Als je op zondag niets te doen hebt, dan is het op den duur een normaal idee om even een bezoekje te brengen aan de lunchroom in Rotterdam. Aangezien je er terecht kunt voor zoveel verschillende dingen tijdens allerlei gelegenheden, is het niet gek dat het op den duur een soort stamlunchroom wordt.

De lekkerste verse broodjes vind je in de lunchroom in Rotterdam

Als je trek hebt en je wilt gewoon even een lekker broodje eten, kom dan vooral langs in de lunchroom in Rotterdam. In deze lunchroom vind je namelijk de lekkerste vers belegde broodjes. Ideaal voor een snelle hap als je gewoon trek hebt in een broodje zoals:

  • Een broodje gezond
  • Een broodje warm vlees
  • Een broodje Brie

Je kunt uiteraard ook langer blijven zitten en bijvoorbeeld ook een kom heerlijke soep bestellen. Perfect om de middag te beginnen met een warme maaltijd die tevens lekker luchtig is. Je wilt immers niet met een enorme dip aan de middag beginnen. Je hebt nog een hele dag voor je liggen. Bewaar die zware maaltijd maar voor de avond. Wil je eerst een sfeerimpressie van de lunchroom voor je de straat op gaat, kijk dan op de site van Lunchroom Plein 1953 voor verschillende foto’s. Op deze manier kun je thuis al ontdekken wat voor een gezellig sfeer je kunt verwachten als je inderdaad naar de lunchroom gaat. Daarnaast kun je ook meteen de menukaart bekijken om te zien wat je allemaal kunt bestellen

Reserveer op tijd

Als je een gezellige high tea of lunch wilt organiseren, zorg er dan voor dat je op tijd reserveert. Je kunt daarvoor altijd even bellen.