Hallo fanatiekeling! Ben je geïnteresseerd in bootcamp fitness in Apeldoorn? Neem snel eens een kijkje op de website van Roy: royvanlangen.nl. Roy is ondernemer op twee fronten. Als je op zijn website komt, kun je dan ook de keuze maken uit deze twee fronten. Je kunt op de rechterkant van de website klikken voor meer informatie over reizen. Roy besteedt namelijk veel tijd aan het organiseren van reizen. Anderzijds organiseert Roy ook bootcamp fitness in Apeldoorn. In dit artikel zal ik daarover meer vertellen. Ik ga dieper in op wat een bootcamp precies inhoudt. Uiteraard zal ik ook toelichten waarom je nou eigenlijk moet kiezen voor de bootcamp van Roy! Zelf heb ik een paar keer meegetraind. Deze ervaring zal ik met jullie delen, zodat jullie een duidelijk beeld hebben van wat je kunt verwachten van de bootcamp fitness in Apeldoorn.

Wat doe je tijdens een bootcamp?

Een bootcamp is een work-out die buiten wordt gehouden. Zo ook de bootcamp fitness in Apeldoorn. Met een groep ga je lekker de natuur in. Over het algemeen voer je oefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht en komen er geen extra halters met gewichten aan te pas. Voor de gevorderde bootcampers is dit natuurlijk wel een optie. Er wordt veel gebruik gemaakt van infrastructuur. Zo ren je trappetjes op en af, klim je over lage muurtjes en doe je core-stability op veldjes. Je rent telkens van plein naar plein (of veld naar veld), om daar vervolgens oefeningen te doen. Ook zijn er veel groepsoefeningen. Zo biedt je maatje jou fysieke weerstand terwijl jij vooruit probeert te komen. Of jullie maken een plank van je lichaam en rollen ondertussen een bal over en weer. Bij de bootcamp fitness in Apeldoorn voer je soortgelijke oefeningen uit. Een goede bootcamp begint altijd met een warming-up en eindigt met een cooling-down. Enerzijds kun je jezelf uitdagen, maar anderzijds ben je natuurlijk ook met een team. Dit betekent dat de bootcamp een leuke mix biedt van individuele en groepsgewijze oefeningen. In de alinea hieronder zal dieper in worden gegaan op de bootcamp fitness in Apeldoorn.

Waarom de bootcamp fitness in Apeldoorn van Roy van Langen?

Roy staat bekend om zijn enthousiasme en fanatisme. Deze leuke combinatie zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens de bootcamp fitness in Apeldoorn. Deze bootcamp is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Dit komt doordat de oefeningen gemakkelijk te doseren zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende oefeningen:

  • squats
  • mountainclimbers
  • sit-ups
  • push-ups
  • planking

Al deze oefeningen zijn te doseren. Zo kan een ervaren bootcamper bijvoorbeeld al twee minuten planken, terwijl een beginner het misschien veertig seconden volhoudt. Dit is geen probleem. De oefeningen kun je up- en downgraden. De bootcamp fitness in Apeldoorn biedt de perfecte mogelijkheid om lekker in vorm te blijven. Je kunt zelf kiezen hoe vaak je per week deelneemt aan een bootcamp. Zelf heb ik een tijdje in Apeldoorn gewerkt. Daarom koos ik ervoor om voor vier weken twee keer per week mee te trainen met de bootcamp fitness in Apeldoorn. Ik ging altijd met plezier naar de training en kwam voldaan thuis. Daarnaast merk ik dat ik een stuk fitter ben geworden. De bootcamp is dus een echte aanrader!

Lees meer…