Wil je er graag een paar dagen tussenuit, maar wel graag in Nederland blijven? Dan is hotel ’t kruisselt wellicht een goede optie. Dit is een heel mooi hotel in Twente dat in een prachtige, groene omgeving ligt. Het hotel staat bekend om de golfbaan waar je opstapt als je de deur uitloopt. Voor de echte golfliefhebbers is dus dus de perfecte uitvalsbasis. Zeker nu in deze rare corona-tijden is golven een geschikte bezigheid. Het is lekker in de buitenlucht en het is heel makkelijk om afstand te houden van de mensen met wie je bent. Een paar dagen er tussenuit gaan om te golven kan in dit hotel in Twente, van waaruit je zo de golfbaan opstapt. Ben je niet zo’n fan van golfen of heb je er simpelweg geen zin in? Ook dan is dit hotel nog steeds een goede optie, want het ligt in een prachtige groene omgeving. Je vindt er tal van mooie wandel- en fietsroutes en welke je ook kiest, je ziet elke dag iets anders. Dit hotel in Twente is dus zeer geschikt voor mensen die houden van de natuur, en die het meest tot rust komen in een zeer groene omgeving. Los daarvan is het ook in het hotel goed vertoeven, want ze bieden heel veel voorzieningen. 

Hotel in Twente met eigen zwembad

Los van het feit dat het pal naast een golfbaan ligt heeft dit hotel in Twente nog tal van andere faciliteiten te bieden. Zelfs als je namelijk het terrein van het hotel niet eens zou verlaten kom je helemaal tot rust, en is er genoeg te doen. De faciliteiten die ze bieden zijn onder andere:

  • Een grote boekenkast met leenboeken of -spellen
  • Een gezellige bar met overdekte buitenlounge
  • Een infrarood sauna
  • Een grote huiskamer met gashaard en gezellige zitjes
  • Een jeu de boules baan

Daarnaast hebben ze als kers op de taart zelfs een heus overdekt zwembad dat je kunt gebruiken wanneer je maar wilt. Wat is er nu lekkerder dan na een dagje golfen of fietsen in de omgeving een duik te kunnen nemen? Bij dit hotel in Twente hebben ze een zwembad van maar liefst 4 x 8 meter. Dit is groot genoeg om lekker een paar baantjes te trekken of gewoon om even af te koelen na een warme zomerdag. Je kunt natuurlijk ook een duik nemen als je de sauna uit komt, vergeet dan niet je eerst even af te spoelen onder de douches!

Hotel in Twente met eigen fietsen

Kom je naar deze regio omdat je graag de omgeving wilt verkennen? Dan moet je zeker bij dit hotel in Twente zijn, want zij beschikken over een groot aanbod hotelfietsen. Ze hebben normale fietsen, maar ook elektrische fietsen zodat je niet zo hard hoeft te trappen. Ideaal voor als je op leeftijd bent of als je simpelweg zo’n lange routes wilt fietsen dat het je benen teveel wordt. Bovendien hebben ze allemaal gratis fiets- en wandelroutes beschikbaar zodat je deze niet zelf hoeft uit te stippelen. Wil je iets specifieks zien? Dan adviseren ze je natuurlijk graag over een geschikte route.