Wanneer u graag na het sporten een drankje drinkt om de derde helft van de wedstrijd te vieren, dan bent u altijd welkom om een keer naar ons sportcafe in Mijdrecht te komen. Hier kunt u alles krijgen waar u zin in heeft en wij garanderen u dat er een heel gezellige sfeer hangt in ons sportcafe in Mijdrecht. Wij zijn namelijk gevestigd in een sporthal waardoor er altijd veel sporters in ons sportcafe in Mijdrecht zitten. Deze mensen vinden het leuk om met andere bezoekers over hun sport te praten, om even gezellig een drankje met andere sporters te doen, of om onder het genot van een kopje koffie of thee de wedstrijd te bespreken. Mocht u hier ook wel oren naar hebben, dan bent u van harte welkom in ons sportcafe in Mijdrecht. U kunt hier allerlei leuke mensen ontmoeten. Het is dan ook niet voor niks dat ons sportcafe in Mijdrecht vaak de plaats is waar sportmaatjes elkaar ontmoeten. Mocht u nog iemand zoeken waarmee u kunt gaan sporten, dan kunt u deze persoon waarschijnlijk zo gevonden hebben wanneer u even naar ons sportcafe in Mijdrecht komt. U zult zien dat het hier altijd gezellig is en dat de bezoekers van onze gelegenheid altijd in zijn voor een praatje. Mocht u daarom binnenkort een keer echt leuk willen komen sporten, dan raden wij u aan om een keer bij ons langs te wippen. Wij zorgen ervoor dat u eerst heerlijk kunt bewegen en na afloop hebben wij een heerlijk koud biertje voor u klaarstaan. Wij heten u graag van harte welkom en willen u van harte uitnodigen om een keer te komen kijken op onze website. Het adres van deze site is Cafe-de-Wave.nl. Wij hopen dat u een keer deze site wilt komen bekijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben.

In ons sportcafe in Mijdrecht kunt u ook feesten geven

Wilt u binnenkort graag een mooi feest geven en bent u nog op zoek naar een geschikte locatie voor een dergelijk feest? Dan kunt u uiteraard bij ons sportcafe in Mijdrecht terecht. Wij hebben hier al heel vaak heel mooie feesten gegeven en wij hebben al heel vaak te horen gekregen dat wij alles heel goed hadden verzorgd. Wij kunnen feesten organiseren voor zowel kleine alsook voor heel grote groepen. Het is maar net wat u graag wilt. Wij kunnen u ook helpen met het regelen van de muziek, wij hebben namelijk een groot netwerk en dat kunnen wij voor u aanboren wanneer u wilt dat er live muziek is op uw feest in ons sportcafe in Mijdrecht. Wij willen u daarom ook vragen om een keer te komen kijken wat u allemaal van ons mag verwachten. Op onze beurt horen wij uiteraard graag van u wat u allemaal zou willen. Wij kunnen u ook voorzien van catering, mocht u daar behoefte aan hebben. U ziet het; onze mogelijkheden zijn eindeloos en wij hopen daarom ook dat u hier een keer gebruik van wilt komen maken.

Bij ons is het altijd gezellig

Wilt u graag een keer langskomen in ons sportcafe in Mijdrecht, of wilt u hier graag een feest komen organiseren? U bent van harte welkom! Ons cafe is namelijk ideaal voor:

  • mensen die na het sporten een drankje willen doen
  • mensen die graag een feest op een mooie locatie willen geven
  • sporters die op graag in contact komen met andere sportliefhebbers

Wij hopen u snel een keer in ons mooie cafe te mogen verwelkomen.