Electronisch roken wordt steeds meer populair. Het traditionele roken wordt steeds vaker door deze goedkopere en simpele oplossing vervangen. Dat komt omdat e sigaretten minder schadelijke stoffen afgeven, en je vloeistoffen voor deze sigaretten kan kopen met verschillende nicotinegehalten, en verschillende smaken. Daarom bied ea-sigaret een breed aanbod aan e-sigaretten en e-liquids aan.

Waarom elekrisch roken?

E sigareten hebben een grote voordeel tegenover de traditionele sigaretten. Er zijn veel voordelen, maar de belangrijkste zijn:Op zoek naar E-sigaretten?

  • Minder schadelijke stoffen
  • Regelbaar nicotinegehalte
  • Minder negatieve effecten
  • Goed tegen verslaving

Electronisch roken (ofwel dampen of vapen) is erg gestegen in popuriteit over de afgelopen jaren. Het middel wordt vaak als erg schadelijk getoont door de media, omdat er ook producten zijn met een hoge nicotine gehalte. Maar het gebruik van E-sigaretten is helemaal niet zo gevaarlijk als de media zegt. Wetenschappers hebben aangetoont dat het gebruik van deze sigaretten veel beter is, omdat het goede functies heeft, zoals hulp bij afkicken en minder schadelijke stoffen.

Een e-sigaret werkt door een vloeistof genaamd een e-liquid te verdampen. Deze e-liquids bestaan vaak uit 3 stoffen:

  • PG (Propylene Glycol). Deze stof zorgt ervoor dat de aromas en de nicotine beter hechten aan de vloeistof. PG heeft uit zichzelf een vrij scherpe smaak, dus hoe meer PG hoe scherper de damp zou zijn.
  • VG (Vegetable Glycerin). Deze stof zorgt ervoor dat de vloeistof goed verdampt. Deze stof heeft uit zichzelf een zoete smaak, dus E-liquids met bijvoorbeeld 100% VG zijn heel zoet van smaak en zacht in de keel. 
  • Aroma’s en nicotine, voor de smaak en nicotine. 

Elektronisch roken is vooral geliefd onder de bevolking door het grote aanbod van verschillende smaken e-liquids. Ook zijn er veel verschillende nicotine gehalten voor bijvoorbeeld afkicken. Van belang is vooral de smaak, het nicotine gehalte en de verhouding tussen PG en VG. Hoe meer VG, hoe zachter de damp in je keel.

Elektronisch roken heeft enkele nadelen, maar deze zijn allemaal goed op te lossen. Als u hoofdpijn krijgt, moet u een e-liquid nemen met een lager nicotine gehalte. Als u een erg droge keel hebt, kan u een e-liquid nemen met een lager percentage PG. Als u hoofdpijn krijgt, kan dit door uitdroging komen en moet u genoeg drinken, dan trekt de hoofdpijn weg

Waarom ea-sigaret?

Onze website is gespecialiseerd in het verkoop van de beste e-sigaretten en e-liquids voor de scherpste prijs. U kan een goed overzicht vinden op onze website over de voordelen en nadelen, hoe duur elektronisch roken nou eenmaal is en wij helpen u graag met het beste voor u vinden. We verkopen zowel normale e-liquids als 100% biologische e-liquids. Ook verkopen wij onderdelen zoals clearomizers en coils voor uw e-sigaret. 

We hebben een breed aanbod aan verschillende smaken en nicotine e-liquids, zodat u als klant het beste kan vinden wat bij u past. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te helpen als klant. Onze website staat bekend om zijn snelle leveringen en goede reviews

Dus, opzoek naar elektronisch roken en bijbehorende onderdelen? Kijk dan nu op ea-sigaret voor een groot aanbod aan e-liquids en elektronische sigaretten. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar, voor hulp bij of na uw aankoop.