Er is een nieuwe bed and breakfast Vlaardingen geopend in het Oranjepark! Dit is een uitzonderlijke locatie waar je als koppel, gezin, vriendinnen naartoe kunt gaan om een lekker weekend van Vlaardingen te genieten. Het unieke gebouw zorgt ervoor dat je kan genieten in een memorabele omgeving. Je gaat je ogen niet kunnen geloven. Deze bed and breakfast Vlaardingen heeft veel te bieden. Niet alleen kan je er terecht om te overnachten en te genieten van een buitengewoon lekker ontbijt. Ook kan je er terecht voor een heerlijk diner. Want naast een bed and breakfast Vlaardingen is de Watertoren van het oranjepark ook een restaurant. De chef-kok biedt je de lekkerste maaltijden aan in de unieke locatie die je je altijd weer zal kunnen herinneren. De Watertoren heeft dus als bed and breakfast Vlaardingen alles in huis om jou te laten genieten. Tegen het Oranjepark in Vlaardingen gelegen is deze bed and breakfast prima bereikbaar voor zowel voetgangers, fietsers als automobilisten. Voor deze laatste is er ruime parkeergelegenheid voorzien! De favoriete wagen hoeft dus niet verweg geparkeerd te worden, maar kan je bijna pal naast de deur van deze bed and breakfast Vlaardingen zetten.

Watertoren is een schitterende uitvalsbasis als bed and breakfast Vlaardingen

De Watertoren is een bed and breakfast Vlaardingen waar je terecht kunt om een heerlijk weekend te genieten van alles wat dé Haringstad van Nederland. Je kunt er veel beleven in deze stad. Vanuit deze bed and breakfast kan je haast alles in de stad makkelijk bereiken. Dit kan je allemaal gaan doen:

 • Filmpje meepikken in Vue Vlaardingen
 • Shoppen in Winkelcentrum de Loper
 • Je kennis over de stad bijspijkeren in het Museum Vlaardingen
 • Je kan gaan fietsen of wandelen in Natuur en recreatiegebied Broekpolder
 • Bezoek het boeiende streekmuseum Jan Anderson
 • Bezoek de historische Molen Aeolus
 • Ga sporten in de Polderpoort
 • Bezoek stadsboerderij Holywood
 • Maak een ballonvaart met De Luchtreiziger
 • Een avondje toneel in de Stadsgehoorzaal
 • Een gokje wagen bij speelparadijs de Beestenboel
 • En nog véél meer

Je ziet het al. Vlaardingen heeft enorm veel te beleven. Zowel culturo’s als een gewoon leuk avondje uit kan je beleven in deze stad. Met de bed and breakfast Vlaardingen in de Watertoren kan je ook overnachten en dus het meeste halen uit deze stad!

Uitstekende bed and breakfast Vlaardingen

De Watertoren Vlaardingen is een schitterende bed and breakfast. Als klant van deze slaapplek wordt je als koningen verwend. Na lekker geslapen te hebben in deze onvergetelijke locatie, krijg je een royaal ontbijt voorgeschoteld. Zo kan je dagje rondtrekken door Vlaardingen en omgeving goed van start gaan. De unieke locatie en gebouw van deze bed and breakfast Vlaardingen zorgen voor een bijzondere ervaring. De uitbaters heten je van harte welkom in deze prachtlocatie in het Oranjepark. Het interieur voelt retro aan. Maar dit vintage uiterlijk heeft wel een moderne afwerking gekregen. Zo is deze bed and breakfast helemaal met de tijd mee. De toplocatie zorgt er niet alleen voor dat je prima kunt slapen en lekker kunt eten van zowel het ontbijt, de lunch als het diner. Je kunt alles in Vlaardingen makkelijk bereiken te voet of met de fiets. Zo hoef je niet per se je auto te verplaatsen en heb je dus nooit ellende met het vinden van een parkeerplaats in de buurt. Vlaardingen heeft enorm veel te bieden aan mensen die een daguitstap willen doen of een weekendje weg zijn. Maar dankzij deze bed and breakfast Vlaardingen krijgen zij er nog een uitzonderlijke ervaring bovenop. Wat een geweldig cadeau is dat!