Carnaval staat weer voor de deur dus het is de hoogste tijd om na te denken over uw verkleedkleding. Uiteraard zal er in de feestzaal van Café ‘t Slik in Bergen op Zoom ook weer een topfeest gegeven worden. Dus kom ook langs tijdens deze dagen. U kunt in deze feestzaal in Bergen op Zoom op dagen dat het niet is afgehuurd natuurlijk lekker uitgaan met uw vrienden. Maar de feestzaal in Bergen op Zoom is ook af te huren en vanwege de centrale ligging in deze stad is het daarom ideaal voor een keur aan feestjes. U kunt denken aan vrijgezellenfeesten, trouwpartijtjes en bedrijfsborrels aan het einde van de werkweek. Kom met het hele bedrijf genieten van de gemoedelijke sfeer, de lekkere bieren en de gezellige muziek. Hebt u een jubileum te vieren? Wordt u bijvoorbeeld 25 jaar of bent u al 25 jaar getrouwd? Dan kunt u er ook eens voor kiezen om een feestzaal in Bergen op Zoom te huren zodat u niet na afloop met alle troep en afwas in uw eigen huis blijft zitten. Het is de ideale mogelijkheid om eens flink uit te pakken dus nodig al uw vrienden, familieleden, kennissen en collega’s uit. Bij ons is er namelijk plek zat voor iedereen. En u hoeft zich niet druk te maken over de muziek, drinken en de snacks want ons personeel staat u op die dag vanzelfsprekend bij. En geeft u het feest pas over een halfjaar? Boek dan vooruit of bookmark onze website, cafe-tslik.nl.

Een feestzaal in Bergen op Zoom afhuren voor alle partijen

Wij beschikken over twee cafés en beide cafés hebben een feestzaal in Bergen op Zoom dat u kunt huren. Daar zijn natuurlijk wel enige voorwaarden aan verbonden:

  • U kunt café ’t Slik op vrijdagen afhuren vanaf 100 personen tot 300 personen en op andere dagen, met uitzondering van de zaterdag, vanaf 50 personen.
  • Café de Schorre is ook af te huren vanaf 50 personen met een maximum tot 125 personen. Voor kleinere en knussere feestjes dus ideaal. En doordeweeks kunt u het zelfs boeken voor slechts 30 personen!
  • Naast het feit dat u onze cafés als feestzaal in Bergen op Zoom kunt gebruiken is het ook de “place to be” op zaterdagen. Houdt daarom de agenda scherp in de gaten want daar vindt u aankondigingen van onze bijzondere party’s.

Voor diverse feestdagen geven wij passende feestjes. Denk aan nieuwjaarsfeestjes en kerstfeestjes. Daarnaast bent u welkom om lekker te quizzen zoals op onze unieke filmquiz. Voor de kinderen bieden we een kindermatinee aan. Als u de feestzaal in Bergen op Zoom wilt huren en er zijn veel jonge kinderen dan kunnen we hen tevens prima vermaken. Zo is er voor ieder wat wils te doen. Wilt u alvast enkele sfeerimpressies bekijken? Kijk dan niet alleen op onze website tussen de vele foto’s maar bezoek ook onze Facebookpagina.

Naast besloten feesten kunt u hier ook voortreffelijk uitgaan

Even lekker genieten na een week van hard werken? Geef dan uw bedrijfsborrel op de vrijdagmiddag in één van onze twee cafés. Het is in dat geval niet per definitie noodzakelijk om een feestzaal in Bergen op Zoom te huren, want er is plek voor diverse bedrijven tegelijkertijd. Liever waar privacy? Dan huurt u toch een feestzaal in Bergen op Zoom? Online vindt u de tarieven. Gaat u daar akkoord mee? Klim dan in de pen en vul het contactformulier in of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ook een zaal telefonisch reserveren. Of loop gerust even bij ons naar binnen. Dan kunt u direct de sfeer proeven! Lees meer…