Al geruime tijd is Toko Bergweg in Rotterdam Noord mijn favoriete toko in Rotterdam, die ik vond via www.toko-bergweg.nl. Ik kom hier echt heel erg graag, want ze hebben zulke diverse producten. Ik ben al een tijdje op zoek geweest naar een toko die veel diverse producten verkoopt om oosterse gerechten mee te maken. Bij deze toko in Rotterdam kan ik alles vinden. Of ik nu Aziatisch wil koken of juist Surinaams, ik kan hier terecht voor:

  • Rijst
  • Groenten
  • Kruiden
  • Diepvriesproducten

Eigenlijk alles wat ik van een goede toko in Rotterdam zou mogen verwachten en dat is echt heerlijk.

Kwalitatieve producten vind ik bij mijn toko in Rotterdam

Voor mij staat deze toko in Rotterdam bovenaan mijn lijstje met favoriete winkels omdat ik hier vooral veel kwalitatief goede producten kan vinden. Ik vind het heel belangrijk om verse groenten en mooi vers fruit bij een toko te kunnen kopen en deze toko in Rotterdam heeft hier een uitgebreid aanbod in. Daarnaast is de selectie rijst die ze bij deze toko in Rotterdam verkopen ook nog eens fantastisch. Ze hebben een paar merken plakrijst waar ik echt verzot op ben. Vooral de jasmijnrijst die ik voor mijn Aziatische gerechten gebruik. Mijn hele familie is er gek op en telkens als ik ga shoppen bij mijn toko in Rotterdam krijg ik de vraag of ik ook voor hen een zak rijst mee wil nemen. Sinds we deze rijst hebben ontdekt eten we opeens veel meer rijst thuis. De rijst die bij deze toko in Rotterdam te krijgen is, is vele malen beter dan gewone rijst uit de supermarkt. Daarnaast is de rijst hier ook nog eens vele malen voordeliger, dus het mes snijdt meteen aan twee kanten. Een ander voordeel van deze toko in Rotterdam is dat ze heel veel verschillende producten hebben om mijn favoriete gerechten goed mee klaar te kunnen maken. Ik kan hier voldoende ingrediënten vinden om flink pittig mee te kunnen koken. Mijn partner is Chinees en toen hij naar Nederland kwam was dat wel even wennen voor hem. Wij zijn in Nederland echt helemaal niets gewend waar het aankomt op pittig eten. Wat pittig is in onze ogen heeft totaal geen effect op hem, terwijl ik zijn variatie op pittig niet kan verdragen. Ik ben inmiddels heel wat gewend, want in de regio waar mijn partner is opgegroeid, de bekende Sichuan-regio, betekent pittig ook echt pittig. Met de producten die ik bij de toko in Rotterdam kan kopen kan ik in ieder geval pittig benaderen zoals hij dit woord verstaat. We gaan dan ook regelmatig naar deze toko toe, omdat hij hier wel meer producten kan vinden die hem aan zijn thuisland doen denken. Nu ben ik zelf half Surinaams en weet ik ook wel wat van eten met een scherp randje. We proberen hier nu een mooie middenweg in te vinden en het is fijn dat dit goed kan met de producten die deze toko verkoopt.

Vriendelijke mensen en goede service

Wat ik verder wel heel prettig vind is dat de mensen die bij deze toko werken heel vriendelijk zijn. Ze zijn heel behulpzaam en als er een product niet in de winkel staat dan gaan ze gerust even achter kijken of het er nog staat. Is het echt niet op voorraad, dan kan ik het door hen laten bestellen en kan ik het alsnog redelijk snel komen ophalen. Ik vind dat goede service en dat is ook wel een reden waarom ik zo’n fan ben van deze toko. Ik hoop dat ik hier nog lang mijn inkopen kan blijven doen.