We vinden het super leuk om elk jaar een knallend feest te vieren. We vinden een standaard verjaardag maar saai. In een kringetje zitten met familie en vrienden; daar vinden we niets aan. Daarom hebben we ervoor gekozen om elk jaar een groot thema feest te vieren. Familie en vrienden nodigen we dan uit om hieraan mee te doen. We kiezen dan voor een bepaald thema. Elk jaar bedenken we een nieuw thema en schaffen we daar voldoende versiering voor aan om er echt een knallend feest van te maken. Bij een thema hoort natuurlijk ook de juiste kleding. We bestellen onze feestkleding altijd bij de Feestbazaar. Dit doen we voordat we een uitnodiging versturen zodat we zeker weten dat we alles al in huis hebben.

Feestkleding voor het thema feest

We doen het altijd watvanders dan andere mensen. Dat maakt ons bijzonder en uniek. Het maakt ons niet uit of andere mensen het wel of niet leuk vinden. Ze zijn vrij om te komen en we vinden het leuk als iedereen meedoet aan het thema. Onze vrienden en familie doen altijd mee aan het thema. Ze vinden het erg leuk om hiervoor speciale kleding aan te schaffen. De leukste feestkleding komt dan voorbij. Het is elke keer heel gaaf om te zien hoe iedereen zijn best doet.

De juiste kleding

Het is bijzonder om anders te zijn. We zijn geen fan van de standaard verjaardag waarbij je in een kringetje zit. Het leven is één groot feest. We vieren dan ook veel liever een groot feest. Voor onze feesten kiezen we altijd voor een thema. Voor onze feesten draag je dan geen normale kleding. Maar je draagt kleding die past bij het thema van dat jaar. Het is leuk om te zien dat iedereen hier graag aan meedoet. Het is super mooi om te zien wat voor leuke creaties mensen uitkiezen. Door een themafeest te geven draagt iedereen dezelfde soort kleding. Het is mooi om te zien dat dit een groep onbekende mensen automatisch met elkaar verbindt. Zonder het thema staan er altijd aparte groepjes maar nu mengt de groep zich veel beter met elkaar. Het thema geeft een goede sfeer waar iedereen er bij hoort. Door een thema feest te geven ontdek je ook meteen hoe origineel iedereen in je omgeving is. Er zijn vrienden die zich compleet anders kleden en overal over nadenken. Van haar tot de schoenen. Het is leuk om te zien dat anderen hier ook zo veel plezier aan beleven. Daarnaast is het leuk om te zien dat iedereen de tijd en moeite neemt om iets aan het thema te doen. Waarom wil je iedereen vragen om de leukste feestkleding te dragen:

  • Vier dit jaar eens een thema feest
  • Daag je gasten uit om eens andere kleding te dragen
  • Kies een onvergetelijk thema waar iedereen de juiste kleding voor kan dragen
  • Ontdek hoe origineel de mensen in je omgeving zijn
  • Kies een origineel thema en maak er een onvergetelijk feest van

Een standaard verjaardag past niet bij ons. Dat vinden we niet leuk genoeg. Een aantal jaar geleden besloten we het anders te doen. Nu vieren we elk jaar een feest. We kiezen een thema uit en vragen familie en vrienden zich anders te kleden. Bij een leuk thema hoort natuurlijk ook feestkleding. Het is prachtig om te zien hoe iedereen zijn best doet om wat origineels aan te doen. Dit vinden wij echt super leuk. We bestellen onze feestkleding elk jaar bij de Feestbazaar. Ben je nog op zoek naar feestkleding? Neem dan een kijkje op feestbazaar.nl.